3 de set. 2012

De dos en dos pel Penedès

El grup a l'Ermita de Sant Esteve
Mapa de la ruta
Aquest passat diumenge dia 2 hem celebrat el 5a Trobada-Marxa de Tàndems amb sortida i arribada del municipi del Baix Penedès de l'Arboç. 
A les 9 del matí, davant de l'ajuntament de l'Arboç (Baix Penedès) Tarragona, ens hem reunit 53 tàndems per fer una ruta de 44 km per la comarca vinícola del Penedès, hem rodat entre vinyes, masies i cellers, per carreteres tranquil·les i pistes asfaltades envoltats de ceps per tot arreu. 
 Aquest any hem pogut comptar amb ciclistes vinguts de Saragossa, Cantàbria, Madrid, València i la resta de Catalunya.
De tàndems havien de tot de tipus, de carretera, de muntanya, passeig i algunes joies vintage.
Amb la companyia i suport de 3 motos, 3 bicicletes i una furgoneta que ens han fet un gran treball de control a les cruïlles hem partit a les 9 del matí direcció Sant Marçal, La Múnia, la Bleda, Can Lleó, Pacs, Els Monjos, els Masuques i de tornada a l'Arboç.

També hem fet les parades pertinents per agrupar els tàndems ja que la sortida sempre ha estat en grup.

 Al km 23 de la ruta hem parat a Bodegues Torres, allà molt amablement ens han preparat un esplèndid esmorzar amb el típic pa amb tomàquet, embotits i regat amb bon vi de la zona, prèviament ens han passat un vídeo molt entretingut.

En arribar a l'Arboç l'ajuntament ens tenia preparat un bon refrigeri per recuperar-nos de la ruta.LAS FOTOGRAFIES DE LA TROBADA
(Fotos de Lluís Manel Enguita i Joan Antoni Marín)

3 comentaris:

Des de Dins / Fonn Drinnen ha dit...

Moltes felicitats als organitzadors i el seu equip de support per una esplèndida jornada de ciclisme en tàndem. Cada any hi ha una sorpresa o dues noves en l'edició de la trobada com la visita a les bodeges Torres i el refrigeri de l'ajuntament d'Arboç. Gràcies també als patrocinadors per la seva col.laboració.
Fins l'any vinent.
Anna i Markus

AEC CATALUNYA ha dit...

Hola Carles, ha estàt moltbè la trobada, et superas cada any, nusaltres " Catalunya AEC " ja portem 4 any fenla i la veritat esque engancha, de fet intentem cada any portar un tandem mès.
Felicitats company a tù i a totha la gent que l'organiceu.
Toñy.

Victoriano ha dit...

Me ha gustado mucho el video y las fotos y espero poder participar en la proxima. Somos nuevos en esto del tandem. Me gustaria saber nuevas marchas en tandem.
Felicidades Carles.