26 d’ag. 2012

Nota informativa de la 5a Trobada de Tàndems

Ja estem a les portes del 5 Trobada-Marxa de tàndems i us vull comentar algunes coses sobre la Trobada-Ruta.

-La sortida serà a les 9h del matí del municipi de l'Arboç, cal arribar amb la suficient antelació per poder aparcar, recollir els dorsals, mapa i la samarreta de record.


-La inscripció i participació continua sent gratuïta.


-El lloc de sortida és al C / Major davant de l'ajuntament.


-Per la zona, al costat de la Giralda (rèplica de la de Sevilla) hi ha aparcament i si estigués ple, una mica més endavant hi ha aparcament a l'estació de Renfe.


-Abans de sortir, al recollir els dorsals caldrà signar un document d'eximició de responsabilitat cap a la organització ja que la concentració és com una sortida de diumenge normal.


-Al costat de la sortida hi ha un Bar on poder prendre cafè o el que calgui.


-Cada participant és responsable dels seus actes, l'organització eximeix tota la seva responsabilitat ja que no és una marxa ciclista oficialment organitzada.


-Cal portar els tàndems preparats i amb recanvis per si hi ha alguna avaria o algun punxada.


-Durant la marxa ens acompanyaran diverses motos, bicicletes i furgoneta de l'organització que ens faran de control a les cruïlles i ens donaran el suport necessari.


-La ruta de 44 km transcorre per carreteres secundàries i pistes estretes asfaltades entre vinyes, pot haver en algun tram petites pedres soltes a causa del pas de tractors, la ruta estarà marcada a terra amb esprai de color fúcsia, però la intenció és anar tots el màxim possible en grup. Tota està asfaltada excepte un petit tram molt curt de pista de terra, però en molt bon estat, es pot fer tota amb pneumàtics de carretera.


-No és una cursa, tot el contrari, és una sortida en grup i intentarem anar el més junts possible per evitar problemes a les cruïlles.


-Al Km 23 farem una parada a les Bodegues Torres. Molt amablement ens han preparat un esmorzar i una petita visita, en total estarem aturats uns 40 minuts.


-Sobre el km 36, pararem a l'ermita de Sant Esteve per fer la tradicional foto de grup.


Fins el diumenge 2 de setembre a partir de les 8h per poder sortir a rodar a les 9h.