7 de juny 2012

5a Trobada de Bicicletes Tàndem a l'Arboç


Inscripcions en marxa:

Ja estem treballant en la 5a TROBADA DE BICICLETES TÀNDEM, aquest any serà el diumenge 2 de setembre del 2012. Aquest cop el lloc escollit per la concentració i sortida és el municipi de l’Arboç. Poble del Baix Penedès (Tarragona). Sortirem del Carrer Major, de davant de l’ajuntament.
L'any anterior ens vàrem reunir 56 tàndems a Llorenç del Penedès i vàrem fer un recorregut d'uns 40 km força divertits.
La intenció és mantenir la mateixa filosofia de concentració, reunir el màxim possible d'amants dels tàndems tant de carretera com de muntanya, fer un recorregut també sobre la quarantena de quilòmetres amb les nostres màquines, intercanviar opinions i fer un avituallament a meitat de recorregut.
La zona rural és molt tranquil·la, hi han molts camins asfaltats, carreteres tranquil.les i el paisatge envoltat de vinyes és fantàstic, a més la ruta la farem en plena verema i podrem gaudir de les olors i colors d'aquesta feina.
Hem triat un recorregut mig d'uns 40 km, la zona és bastant plana, però hi han algunes pujadetes fàcils, tot el recorregut està asfaltat, la majoria de la ruta passa per pistes estretes asfaltades entre vinyes i algun tram de terra fàcil, això vol dir que és apte per tot tipus de tàndems (carretera i muntanya) per els de carretera és recomanable portar pneumàtics més gruixuts.
A meitat del recorregut, aquest any com a novetat farem una parada a las Bodegues Torres a Pacs del Penedès i ens oferiran un bon avituallament.
Al finalitzar la Marxa, l’ajuntament de l’Arboç ens oferirà un refrigeri.
Altres dels nostres col·laboradors són Esports Prieto de Vilanova i la Geltrú, la casa Macario i l'ajuntament de l'Arboç.
Evidentment la inscripció continua sent gratuïta, i també tenim molt clar que aquesta trobada no és competitiva, és una volta lúdica per fer cames, gaudir de l'entorn i de la companyia.
Cada parella ha de ser responsable del seu tàndem, portar casc, eines i recanvis, hi haurà un vehicle d'ajuda per si sortís algun problema, serà com una sortida de diumenge, però en grup.


Lo que si cal fer és confirmar l'assistència (inscrició) a carlessol@gmail.com , cal saber els que serem per organitzar millor la trobada.


La concentració la farem a les 8'30h per poder sortir sobre les 9h.


LA TROBADA ÉS NOMÉS PER TÀNDEMS.

Lloc de sortida:
 

Mostra Salida Encuentro Tándems en un mapa més gran