5 de set. 2010

Hem celebrat la 3a Trobada de Tàndems 2010


VÍDEO DE LA TROBADA, DE 36 MINUTS:



Avui per terres de les comarques de l'Alt Penedès i Baix Penedès hem celebrat la 3a Trobada de Tàndems, ens hem reunit 54 Tàndems que hem donat una bona dosi de color a les contrades verdes de vinya.
Hem tingut participants de Logroño, Vitòria, Saragossa, Castelló i la resta vinguts de tots els racons del Principat.
Dels 54 Tàndems, 37 de muntanya i 17 de carretera. També ens han acompanyat 3 bicicletes de control, 2 motos, 2 furgonetes i companys del programa Carreteres secundàries que ha gravat la Trobada, amb el periodista Rafael Vallbona.
Total més 120 persones entre ciclistes i personal d'ajut que hem passat una bona matinal fent 41 km entre vinyes, masies i poblets del Gran Penedès.
La ruta ha anat perfecte gràcies al bon dia que ha fet i al bon rodar de tots els inscrits, hem tingut algunes punxades sense importància i hem parat a esmorzar al Casal de Sant Jaume dels Domenys.

Cal destacar la bona feina feta de tot el personal de control i d'assistència, sense ells no hagués estat possible. Gràcies als germans Cèsar i Celes Prieto, a Rafa Cruz, Carles Palacios, Isaac Palacios, David Ruiz, Manel(Tusino), Joan Antoni Marín.
Ells han tingut cura de tots nosaltres en tots els trencalls, també ens han gravat i fet fotos.











Cal agrair a les cases ESPORTS PRIETO, KINETHIC, MASSI, INVERSE i TURISME PENEDÈS.



TENIM MOLTES FOTOS I VÍDEO:

VÍDEO D'ANNA MONISTROL:















FOTOS BRUNA MONFORT.


FOTOS JOAN ANTONI MARÍN.

FOTOS FERRAN I SÍLVIA.


FOTOS JOSEP FRANCO.


FOTOS DAVID RUIZ.




4 comentaris:

Bicimann ha dit...

Ha estat una jornada genial! Moltes gràcies a tots que ho fet possible amb la seva col.laboració desinteressada i en especial a en Carles, la Eli i els demés. Ens ha agrada molt retrobar amics de les trobades anteriors i conèixer gent nova. Esperem doncs que l'any vinent podem comptar amb una nova edició! Fins l'any vinent.

Martí ha dit...

Per la nostra part, ha estat una trobada excel·lent, no vem disfrutar de les anteriors i esperem que n'hi hagi més...
Felicitats als organitzadors, per mi ha estat perfecte.

Anònim ha dit...

Felicitats al Carles i a l'Eli, per organitzar una trobada d'amics pels seguidors dels tàndems, per la magnifica feina que fan i per l'èxit cada vegada més gran que tenen i tindran i aprofito per agrair als amics i col·laboradors que han participat i pel bon ambient aconseguit. Una ruta molt xula!.
David R.

Rodacorriols ha dit...

Bon video!
Molt complet es com tornar a viure la trobabda.